Eerdere projecten

✋ Producten in een originele, artistieke, handgetekende stijl met passend kleurenpalet 🎨

  • Geïllustreerde producten: kaarten, flyers, totebags, T-shirts, gifts,…
  • Illustratie op maat: voor druk & online
  • Ontwerp eigen huisstijl
  • Ontwerp brochures, flyers, business cards, labels,…
  • Animatie
  • Cartoons

Den Oude Kneeder

Brochures / kerstkaartjes / eindejaarsgeschenk

Elk jaar voorziet Den Oude Kneeder, de sympathiekste en lekkerste bakker van Vlaanderen, niet alleen een eindejaarsbrochure en een kerstkaart, maar ook een liefdevol eindejaarsgeschenk voor de klanten. Klanten kunnen elke maand een kaartje inruilen voor een specifiek brood of een stuk gebak. De kleurrijke pronkstukken van deze bakker waren een plezier om te tekenen! Het werd een warme, kleurrijke collectie tekeningen vol persoonlijke referenties, passend bij deze liefdevolle, warme bakker.

Imkerij Zoetgoud

Ontwerp bieretiket

Ik had de eer het etiket te tekenen en te ontwerpen voor het Mechels Honingbier van Zoetgoud. De bijenkorf gevlochten in de vorm van Sint Ambrosius is niet alleen een uniek stuk van imker Jelte, maar ook prachtig vlechtwerk in de vorm van de beschermheilige van de imkers. Het leek dus ideaal om deze korf als afbeelding voor het etiket te kiezen. Dit combineerden we met handletters in Anton Pieck stijl, een stijl waar Jelte en ik allebei van houden, warme kleuren en een gouden gloed. De bijtjes maken op een speelse manier het geheel af.

Nadien volgde het heerlijke biertje Ouwe Karamel, met opnieuw een passende figuur en handlettering. Deze mocht wat meer cartoonachtig zijn.

Beide overheerlijke biertjes zijn te koop in de prachtige snoepwinkel van Jelte, Langenasem en in de Mechelse horeca.

"De tekeningen van Eveline spreken ons elke keer weer aan omdat ze zo een eigen stijl hebben, volledig op zichzelf staan en vooral heel verfijnd zijn uitgevoerd." Jelte, snoepwinkel Langenasem
dav

Relaxed voor de klas

Boekillustraties – animatievideo – marketing materiaal

Het begon in 2018 met het boek Relaxed voor de Klas, uitgegeven door Lannoo Campus. Daarvoor mocht ik de illustraties verzorgen. Intussen groeide Relaxed voor de Klas uit tot een standaard opleidingsprogramma voor onderwijzers. Als vaste illustrator zorg ik voor affiches, onepagers, gadgets en opleidingsmateriaal. Ik maakte ook een animatiefilmpje waarin het programma verduidelijkt wordt.

De illustraties zijn speels en ontspannen, zodat ze passen bij het programma. Voor de druk werd gewerkt met één opvallende laagkleur, die we steeds doortrekken in al het materiaal voor de opleiding. Extra herkenbaar!

"Eveline helpt je snel, heeft een leuke tekenstijl en voelt goed aan wat je nodig hebt. Door haar creaties kwam mijn verhaal tot leven." Stefaan, Relaxed voor de Klas

Prebes

Vaste cartoon voor het vakblad

Als vaste cartoonist en illustrator voor Prebes vzw maak ik de cartoon voor elke editie van Veiligheidsnieuws, het vakblad voor preventieadviseurs. De thema’s zijn zeer divers, van brandveiligheid tot gezonde voeding. Het is altijd een heel leuke uitdaging om telkens een cartoon te bedenken voor een thema. Daarnaast maak ik ook illustraties voor infographics, kerstkaarten, sensibilisatiemateriaal,…

Let’s Make Sense

Tekeningen voor website / logo / huisstijl

Ciska wilde haar boodschap en aanbod als coach duidelijk maken aan de hand van opvallende illustraties. Ze houdt van een warm kleurenpalet. Op basis van haar eigen materiaal bepaalden we samen deze kleuren. De kleuren komen terug in het logo en zorgen voor een warme, herkenbare stijl.

Window Decoration

Animatiefilmpje

Voor Window Decoration maakte ik een animatiefilmpje waarin de service van Window Decoration, raamdecoratie op maat, getoond wordt. Zaakvoerster Moniek speelt de hoofdrol in het filmpje.

Meer informatie?