Ontwerp

  • Illustratie op maat voor druk
  • Online illustratie en animatie
  • Ontwerp logo & huisstijl
  • Ontwerp brochures, flyers, business cards, labels,…
  • Stadstekening, tekening gevel of interieur
  • Geïllustreerde producten

Den Oude Kneeder

Brochures / kerstkaartjes / eindejaarsgeschenk

Voor Den Oude Kneeder ontwierp ik de eindejaarscollectie met tekeningen op maat. Ik probeerde evenveel liefde in deze tekeningen te steken als deze bakker in zijn broden en taarten. Het werd een warme, kleurrijke collectie tekeningen vol persoonlijke referenties.

Mechels Honingbier – Imkerij Zoetgoud

Tekeningen / handletters & design voor het Mechels Honingbier

Ik had de eer het etiket te tekenen en te ontwerpen voor het Mechels Honingbier van Zoetgoud. De bijenkorf gevlochten in de vorm van Sint Ambrosius is niet alleen een uniek stuk van imker Jelte, maar ook prachtig vlechtwerk in de vorm van de beschermheilige van de imkers. Het leek dus ideaal om deze korf als afbeelding voor het etiket te kiezen. Dit combineerden we met handletters in Anton Pieck stijl, warme kleuren en een gouden gloed. De bijtjes maken op een speelse manier het geheel af.

Ontwerp affiche voor Mechels Honingbier

“De tekeningen van Eveline spreken ons elke keer zeer aan omdat ze zo een eigen stijl hebben, volledig op zichzelf staan en vooral heel verfijnd zijn uitgevoerd.”

Jelte, Imkerij Zoetgoud

Stadstekeningen – Staske

Stadstekeningen/ producten / huisstijl / cartoons

Tekeningen van herkenbare stadszichten gedrukt op totebags en T-shirts, dat is Staske in het kort. De totebags (“stadstaskes” of “staskes”) zijn verkrijgbaar op enkele van de mooiste (en lekkerste!) plaatsen in elke stad.

Relaxed voor de klas

Video / illustraties boek, folder & website / tekeningen / handletters / huisstijl

Het begon in 2018 met het boek Relaxed voor de Klas, uitgegeven door Lannoo Campus. Daarvoor mocht ik de illustraties verzorgen. Intussen groeide Relaxed voor de Klas uit tot een standaard opleidingsprogramma voor onderwijzers. Als vaste illustrator zorg ik voor affiches, onepagers, gadgets en opleidingsmateriaal. Ik maakte ook een animatiefilmpje waarin het programma verduidelijkt wordt.

De illustraties zijn speels en ontspannen, zodat ze passen bij het programma. Voor de druk werd gewerkt met één opvallende laagkleur, die we steeds doortrekken in al het materiaal voor de opleiding. Extra herkenbaar!

Eveline helpt je snel, heeft een leuke tekenstijl en voelt goed aan wat je nodig hebt. Door haar creaties kwam mijn verhaal tot leven.

Stefaan, Relaxed voor de klas
Ontwerp affiche voor Relaxed voor de Klas

Window Decoration

Animatiefilmpje / tekeningen

Voor Window Decoration maakte ik een animatiefilmpje waarin de service van Window Decoration, raamdecoratie op maat, getoond wordt. Zaakvoerster Moniek speelt de hoofdrol in het filmpje.

Veiligheidsnieuws – Prebes

Cartoons / tekeningen voor druk & website

Als vaste cartoonist en illustrator voor Prebes vzw maak ik de cartoon voor elke editie van Veiligheidsnieuws, het vakblad voor preventieadviseurs. De thema’s zijn zeer divers, van brandveiligheid tot gezonde voeding. Het is altijd een heel leuke uitdaging om telkens een cartoon te bedenken voor een thema. Daarnaast maak ik ook illustraties voor infographics, kerstkaarten, sensibilisatiemateriaal,…

Let’s Make Sense

Tekeningen voor website / logo / huisstijl

Ciska wilde haar boodschap en aanbod als coach duidelijk maken aan de hand van opvallende illustraties. Ze houdt van een warm kleurenpalet. Op basis van haar eigen materiaal bepaalden we samen deze kleuren. De kleuren komen terug in het logo en zorgen voor een warme, herkenbare stijl.

Gaan we aan de slag?